Bu Blogda Ara

2 Şubat 2010 Salı

File Kervan Bonfile













Mutfak:
Türk
Süre: 30dk

MALZEMELER
800gr. bonfile
200 gr. mantar
100 gr. kasar
300 gr. domates
100 gr. sivri biber
50 gr. sucuk
50 gr. çam fistigi
2 çorba kasigi sivi yag
2 adet ince ince dogranmis sogan

YAPILIŞ TARİFİ
Ilk olarak bonfileleri rulo seklinde ortadan ikiye yarip, pisirin. Baska bir
kapta çam fistigini hafif kavurup, üzerine ince ince dogranmis sogani
ekleyin. Ardindan sucuk, mantar ve sivribiberle birlikte kavurmaya devam
edin. Son olarak domates ilave edip, bir müddet daha pisirin.
Hazirladiginiz karisima, baharatini da kattiktan sonra, pismis bonfilenin
üzerine dökün. PINAR kasar, domates ve biberle süsleyip firina verin.
Kasar, bonfilelerin üzerinde iyice eriyince çikartip servise sunun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder